Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-1 ΤΟΝ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ

Πανηγυρισμοί της ομάδας του Νηλέα μετά τη λήξη του αγώνα
Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο ξεπέρασε το Σάββατο ο Νηλέας στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας του Αμαρυνθιακού. Έτσι μετά και την 20η αγωνιστική η ομάδα μας παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Δύστο που πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στο Καλοχώρι/Παντείχι. Ο αγώνας δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες για την  ποιότητά του, κράτησε όμως αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ η γηπεδούχος ομάδα η οποία διαθέτει νεανικό σύνολο, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο κι έδειξε ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 27' από κάθετη πάσα του Βογιατζή, ο Γκούμας με από πλάγια θέση με άψογο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 28' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζωντού απέκρουσε δύσκολα ο Ποδαράς και στο 30' από κόρνερ του Βογιατζή ο Καρλής με εκπληκτική κεφαλιά έκανε το 0-2. Στη λήξη του ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά ο Βαγγέλης Περιβολάρης, υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από λάθος της άμυνας του Νηλέα ο Χαλιούλιας με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 50' ο Φραγκουλόπουλος πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 53' από προσπάθεια του Παπαρήγα και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων το σουτ του Βογιατζή σταμάτησε στα πόδια των αμυντικών και στο 60' σουτ του Παπαρήγα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ποδαράς. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν είχαμε κάποια σημαντική φάση, η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά, στο 86' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός Γιώργος Κότσαρης και στο 87' ο Παπακωνσταντίνου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Ποδαράς τον πρόλαβε.
Ο Nηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Kότσαρης Κ., Κότσαρης Γ. του Α., Σαμαράς Στ. του Ε., Κότσαρης Σ., Καρλής Α., Μακρής, Παπαρήγας, Βογιατζής, Περιβολάρης (46' λ.τ. Παπακωνσταντίνου, 88' Καρλής Γ.), Γκούμας, Ζωντός  Γ. (71' Μαστροκώστας).
Το ερχόμενο Σάββατο ο Νηλέας θα υποδεχθεί τη Σκύρο για την 21η αγωνιστική και την Κυριακή η ομάδα νέων για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υποδομής με την επωνυμία "Ευάγελλος Κότσαρης" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου